Școala duminicală

Materialele sunt împărțite în trei serii (nivele), pe trei categorii de vârstă: (1) preșcolari, (2) școala primară și (3) școala gimnazială. Fiecare serie conține câte douăsprezece volume a câte treisprezece lecții fiecare, ce pot fi parcurse într-o perioadă de trei ani. Lecțiile sunt inspirate din pasaje biblice relevante pentru copiii de diferite vârste. Fiecare serie în parte tratează aceste pasaje biblice în mod diferit, în funcție de vârsta copiilor.
Fiecare manual acoperă o perioadă de aproximativ trei luni.

Fiecare volum dispune de un Ghid al învățătorului bine elaborat. Ghidul învățătorului are ca scop să încurajeze studierea Bibliei, nu doar să fie un instrument final, ce poate fi folosit cu un minimum de pregătire. Acest ghid prezintă planul lecțiilor și oferă învățătorului instrucțiunile necesare pentru a accentua adevărurile biblice predate în lecție. De asemenea, îi oferă povestiri și activități suplimentare ce pot fi folosite în timpul lecției.

Lecțiile sunt programate să înceapă în luna septembrie, fiecare manual acoperind o perioadă de apoximativ trei luni. Se recomandă utilizarea acestei programe, dar ea nu este obligatorie.

Nivelul 1 pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4-6 ani (preșcolari).
Nivelul 2 pentru copii cu vârsta cuprinsă între 7-9 ani (școala primară).
Nivelul 3 pentru copii cu vârsta cuprinsă între 10-12 ani (școala gimnazială).

Shopping Cart