Pentru a cumpăra online trebuie să faci următorii pași:

Alege produsele de pe site fie tastând parţial numele produsului în partea dreaptă-sus fie alegi din din meniu categoria care va afişa toate produsele existente în categoria respectivă.

Dacă ați ales unul sau mai multe produse, la pagina Coș se poate revizui produsul sau după caz produsele și cantitatea, eventual se poate edita cantitatea, șterge anumit produs etc.

Livrarea, calcularea transportului şi completarea adresei

Pentru livrările din România vă oferim două modalități de livrare, depinde de preferințele tale, prima opțiune este Poșta Română, a doua este Fan Courier. Pentru livrările din străinătate, se poate livra prin următorii curieri:  în Europa de vest: Tarsin Trans, Atlassib, Tabita Tour şi Poşta Română, în Statele Unite, Poșta Română. Aici este lista integrală a țărilor unde livrăm.

Pentru a calcula în mod corect tariful pentru transport, trebuie să introduceți adresa corectă, inclusiv codul poştal, mai ales dacă livrarea se efectuează în România. Dacă aveţi cont şi nu este prima comanda înseamnă că aveţi deja stabilită adresa în baza de date, iar dacă doriţi să vi se livreze la o altă adresă aveţi această opţiune. Dacă nu se afişează opţiunile de transport este din cauza unor date lipsă, în acest se poate apăsa butonul continuă plata, şi se completa datele.

Modalităţi de plată

Vă punem la dispoziţie următoarele modalităţi de plată:

  • transfer bancar prin bancă în contul

  • ramburs, plăteşti inclusiv transportul la ridicarea coletului

  • plata cu cardul

În final bifaţi că aţi citit termenii şi condiţiile şi apăsaţi butonul: Plasează comanda

Echipa ICAM