Reducere!

Istorie și învățătură creștină – PACHET PROMOȚIONAL

66,00 lei 56,00 lei cu tva

Ofertă valabilă până la data de 15 iunie 2018

Doar pentru comenzi online!

 

Pachetul conține:
Statornici în credință
Regina
Viața creștină biruitoare

 

Descriere

Statornici în credință – Povestiri din România de pe vremea comunismului.
„– Astăzi este o zi extraordinară pentru voi! răsună în clasă vocea tovarășei profesoare Svetlana Alexandrova, când luă cuvântul în fața grupului mare de elevi de clasa a VIII-a. Acum faceți parte din Comsomol, organizația Partidului Comunist pentru instruirea tinerilor. Veți primi cravata roșie a Comsomolului, ca s-o purtați și să vă dovediți astfel calitatea de membru. Țara noastră este formată din oameni loiali, care au avut parte de instruire în cadrul partidului și care acum sunt doctori, oameni de știință, astronauți și profesori. Oportunități nelimitate îi așteaptă la orice pas pe toți cei care studiază cu sârguință și se folosesc de resursele disponibile ale țării noastre mărețe.
Ania simți că-i vine rău de la stomac. Știa că avea să sosească momentul. Fusese pe deplin conștientă că într-o zi va avea de înfruntat acest moment înspăimântător.
Acum, marea încercare îi stătea în față. Simțea cum i se usucă gura și, agitată, își umezi buzele.
Oare ce va face Ania?”
[21.9 x 15.1 cm;  198 pagini;  copertă moale]

Regina – „În acea seară, Regina nu cânta … Nu vedea dealurile ondulate dinspre nord, vopsite în culorile bogate ale toamnei – roșu, auriu, ruginiu, albastru – și nici pinii și cedrii maiestuoși și negri care formau un orizont neregulat pe cerul albastru. Când ajunse la podul de lemn, se opri și se uită la apa învolburată ce se lovea de pietrele albe și forma mici vârtejuri.
De ce fac ei aceste lucruri? Cine are dreptate? Aceste întrebări îi reveneau mereu în minte. De când se știa, era membră a Bisericii Reformate din Weisslingen. Era biserica lui Ulrich Zwingli, care locuia în Zurich, la șaisprezece kilometri nord-vest de ei. Guvernul impusese ca toți locuitorii să fie membri ai Bisericii Reformate. De ce nu ascultau unii de biserică și de guvern? De ce erau botezați din nou unii oameni? De ce se făcea atâta zarvă cu privire la credință? De ce erau neînțelegeri atât de mari, din moment ce oamenii începuseră să citească Biblia? Cine avea cu adevărat dreptate? De ce era atât de periculos până și să vorbești despre eretici și credința lor?”
[20.5 x 13.5 cm;  362 pagini;  copertă moale]

Viața creștină biruitoare – Te-ai confruntat cu înfrângeri în viața de credință?
Există ispite care nu-ți dau pace în mod constant?
Trăiești în robia fricii? A mândriei? A poftei? A mâniei? Îți plângi de milă?
Psalmistul a strigat: „Întărește-mi pașii în Cuvântul Tău și nu lăsa nicio nelegiuire să stăpânească peste mine!” (Psalmul 119:133).
Este această rugăciune și rugăciunea ta? Dacă da, cartea aceasta este pentru tine. În paginile ei vei găsi îndemnuri practice din Cuvântul lui Dumnezeu, care te vor călăuzi pas cu pas. Aceste îndemnuri îți vor arăta cum să fii biruitor în lupta împotriva păcatului.
Pașii spre biruință nu sunt întotdeauna ușori, dar sunt corecți. Ei sunt întăriți pe Dumnezeul cerului. Sunt susținuți de toate resursele cerului. Și merită tot efortul, deoarece ne conduc spre Cer. „Cel ce va birui va moșteni aceste lucruri. Eu voi fi Dumnezeul lui, și el va fi fiul Meu.” (Apocalipsa 21:7).
[20.5 x 13.5 cm;  126 pagini;  copertă moale]

Informații suplimentare

Greutate 0.715 kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Istorie și învățătură creștină – PACHET PROMOȚIONAL”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *