Reducere!

PACHET PROMOȚIONAL – Sămânța adevărului * Aprilie 2019

85,00 lei 70,00 lei cu tva

Ofertă valabilă în lunile: martie, aprilie și mai 2019

 

Pachetul conține:

Casa de la Rock Pile

Teologilor, luați loc, vă rog!

Regina

O schimbare de loialitate 

 

Descriere

Casa de la Rock Pile – este o colecție de povestiri din anii copilăriei autorului. Acele experiențe i-au modelat puternic viața.
Mă rog ca această carte să insufle în inimile voastre dragoste pentru Domnul, o inimă de misionari, dedicare pentru credință și entuziasmul și bucuria de a trăi.

Teologilor, luați loc, vă rog! – O privire atentă ne arată cum teologii au transformat creștinismul în „doctrinism”, mutând accentul de pe roada evlaviei pe o teologie ale cărei dogme nu au fost cunoscute de biserica primară.

Regina  –  … Când ajunse la podul de lemn, se opri și se uită la apa învolburată ce se lovea de pietrele albe și forma mici vârtejuri.
De ce fac ei aceste lucruri? Cine are dreptate? Aceste întrebări îi reveneau mereu în minte. De când se știa, era membră a Bisericii Reformate din Weisslingen. Era biserica lui Ulrich Zwingli, care locuia în Zurich, la șaisprezece kilometri nord-vest de ei. Guvernul impusese ca toți locuitorii să fie membri ai Bisericii Reformate. De ce nu ascultau unii de biserică și de guvern? De ce erau botezați din nou unii oameni? De ce se făcea atâta zarvă cu privire la credință? De ce erau neînțelegeri atât de mari, din moment ce oamenii începuseră să citească Biblia? Cine avea cu adevărat dreptate? De ce era atât de periculos până și să vorbești despre eretici și credința lor?

O schimbare de loialitate  –  În această carte, Dean Taylor îi poartă pe cititori într-o călătorie emoţionantă prin Scripturi, prin istoria Bisericii şi prin istoria propriei vieţi, demonstrând incompatibilitatea creştinismului cu războiul. În final, autorul îşi provoacă cititorii să-şi reconsidere poziţia şi să hotărască faţă de cine îşi exprimă loialitatea.

Informații suplimentare

Greutate 1.10 kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PACHET PROMOȚIONAL – Sămânța adevărului * Aprilie 2019”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *