Reducere!

PACHET PROMOȚIONAL – Sămânța adevărului * Februarie 2019

47,50 lei 40,00 lei cu tva

Ofertă valabilă în lunile: Ianuarie, Februarie și Martie 2019

 

Pachetul conține:
Voia lui Dumnezeu pentru dragostea conjugală
Lumina lui Robbie
Amanda Musselman
Biserica, o teocrație

Descriere

Voia lui Dumnezeu pentru dragostea conjugală – este o carte despre dragostea maritală. Această carte se adresează celor căsătoriți sau logodiți. Cu sinceritate și onestitate, autorul abordează probleme precum comunicarea, prietenia dintre soți și planificarea familială și oferă principii călăuzitoare în legătură cu intimitatea maritală.

Lumina lui Robbie – redă o întâmplare care s-a petrecut demult, însă noi putem primi o lecție din ea chiar astăzi. Învățați de la Robbie să stați neclintiți în adevăr.

Amanda Musselman – Pe la începutul secolului al XX-lea, Amanda Musselman s-a mutat în Philadelphia ca să lucreze printre oamenii săraci din oraș. Ea și prietena ei, Mary, au înființat clase de școală duminicală, au vizitat bolnavii din spitale, le-au dat orfanilor și văduvelor hrană și pături. N-au pierdut nicio ocazie de a le arăta oamenilor dragostea lui Dumnezeu.

Biserica, o teocrație – Această carte explorează planul lui Dumnezeu cu privire la funcționarea unei biserici teocrate și la felul în care acesta trebuie pus în practică.

Informații suplimentare

Greutate 0.574 kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PACHET PROMOȚIONAL – Sămânța adevărului * Februarie 2019”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *