Reducere!

PACHET PROMOȚIONAL – Sămânța adevărului * OCTOMBRIE 2020

33.00 lei 28.00 lei cu tva

Ofertă valabilă în lunile: septembrie, octombrie și noiembrie

 

Pachetul conține:

Copii din Noul Testament

Bine pornit, înaintez mai sigur

Colorăm, numărăm, decupăm

Deja mă descurc mai bine

 

Descriere

Copii din Noul Testament este o colecție de întâmplări despre niște copii menționați în Noul Testament. Cei mici se vor bucura să citească despre alți copii care au trăit cu mulți ani în urmă. Povestirile din această carte sunt scrise pe înțelesul lor.

Bine pornit, înaintez mai sigur – este un manual destinat preșcolarilor mici. El a fost alcătuit în continuarea manualului de activități pentru începători Aproape patru. Exercițiile din acest al doilea manual sunt ceva mai avansate decât cele din primul. Totuși, principalul obiectiv rămâne dezvoltarea abilităților motorii de bază, cum ar fi: coordonarea mână-ochi și compararea vizuală a obiectelor.

Colorăm, numărăm, decupăm – Prezenta carte este cea de-a treia din seria ABCD și a fost întocmită pentru a dezvolta abilitățile menționate în titlu ei. Totuși, principalul obiectiv al manualului rămâne coloratul. Au fost alese desene simple și clare, având în vedere vârsta de 4 ani.

Deja mă descurc mai bine a patra carte din această serie de manuale, este destinată copiilor de patru-cinci ani. Veți observa că exercițiile cu numere sunt puțin mai avansate față de cele din cartea anterioară. La fel putem spune și despre activitățile de decupare și lipire.

Informații suplimentare

Greutate 0.474 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PACHET PROMOȚIONAL – Sămânța adevărului * OCTOMBRIE 2020”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *