Loviți de tsunami

29.00 lei cu tva

Cu imagini expresive și un limbaj pe înțelesul copiilor și adulților, cartea Loviți de tsunami, plânge cu cei ce plâng în timp ce ne îndreaptă privirea spre Dumnezeul oricărei mângâieri.

Disponibil și în limba engleză.

 

ÎNCERCĂRILE SE IVESC ÎN VIAȚA FIECĂRUIA.
Uneori sunt mai mari, alteori mai mici. Peste unele încercări putem trece ușor, fiindcă, în timp, problema se poate rezolva. Unele sunt precum acele furtuni înfricoșătoare care ne înspăimântă, dar care eventual trec și viața își reia cursul normal. Apoi mai sunt tsunamiurile. Sunt acele furtuni pe care nimeni nu și le dorește… sau nici măcar nu visează că vor năvăli. Dar, într-o zi obișnuită din viața ta, iată că se întâmplă! Un tsunami devastator lovește fără milă, lăsând în urma lui numai ruine și durere. Ceva greu de descris în cuvinte. Din acel moment viața nu mai este niciodată la fel.
Cartea Loviți de tsunami a fost scrisă de cineva care a avut parte de un tsunami în viața ei. Membrii familiei Esh, împreună cu doi prieteni se îndreptau spre o nuntă, când un camion a intrat direct în microbuzul lor, răpind atât viața lor, cât și pe cea a șoferului de camion. Doar doi băieți au supraviețuit. A fost o tragedie de nedescris care ne-a schimbat complet viața. Drumul spre vindecare este lung, anevoios și chinuitor. De-a lungul acestui drum, familia Esh a învățat că Dumnezeu este bun și credincios.

Disponibil și în limba engleză.

 

Greutate0.360 kg
Dimensiuni21 × 25.5 cm
Alte detalii

Copertă tare
44 pagini

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Loviți de tsunami”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart