Reducere!

O viață curată și binecuvântată – PACHET PROMOȚIONAL

56,00 lei 39,00 lei cu tva

Descriere

Privind la mine însumi înainte de a iubi pe altcineva – Această carte a fost scrisă pentru a-i pregăti pe tineri pentru perioada curtării. Ea îi ajută să-și sorteze sentimentele puternice, uneori confuze, față de sexul opus și îi îndeamnă săși dezvolte un caracter evlavios înainte de a căuta un tovarăș de viață.

Înainte de a-ți rosti promisiunile pentru căsătorie – Un ghid de consiliere premaritală care poate fi folosit atât de tinerii care urmează să se căsătorească, cât și de cei care îi consiliază înainte de a-și rosti promisiunile pentru căsătorie.

Celibatul – Această carte practică, bazată pe Scriptură, se adresează nu numai celibatarilor, ci și familiilor și bisericilor în care se găsesc celibatari.

Trăirea unei vieți curate – Este mai mult decât un manual de eliberare, este o chemare clară la puritate morală, în mijlocul luptelor şi ispitelor din vremurile în care trăim.

Viața creștină biruitoare – Pașii spre biruință nu sunt întotdeauna ușori, însă merită tot efortul, deoarece ne conduc spre Cer.

Informații suplimentare

Greutate 0.592 kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „O viață curată și binecuvântată – PACHET PROMOȚIONAL”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *