Broșura – Avortul este ilegal!

25.00 lei cu tva

Se vând în pachet de 50 de bucăți!

 

 

„E adevărat. Avortul la cerere nu a fost niciodată legalizat de Tribunalul Suprem al Cerului Prea Înalt… și nu va fi niciodată. Acesta este păcat. Este o crimă.
Dar înainte de a mototoli și arunca această hârtie, de dragul unei minți lipsite de prejudecăți și spre binele tău, te rog, gândește-te în mod serios la cele scrise în continuare.
Ești o ființă umană. N-ai fost niciodată un pește sau o maimuță. Nici măcar în pântecele mamei tale! Din momentul concepției ai fost om. Un tip de specie reproduce același tip de specie. Fetusul unei femei nu este fetus de animal, la fel cum fetusul unui animal nu este fetus uman.
Ca om ai fost creat cu privilegii și responsabilități deosebite. Ai capacitatea de a alege. Unele lucruri sunt bune, altele sunt rele. Cei mai mulți oameni consideră că jefuirea unei bănci sau împușcarea unui polițist sunt lucruri rele. Până și simpla încercare de a face astfel de lucruri te pune în conflict cu legea. Dar, dacă guvernul nostru ar fi atât de pervertit, încât să permită astfel de lucruri, le-ar transforma aceasta în lucruri bune? Sigur că nu! Niciodată! Există o lege mai înaltă! Legea divină a Dumnezeului Atotputernic spune: „Să nu furi” și „Să nu ucizi.” Indiferent de cât de mult s-ar strica guvernul (sub masca menținerii libertății), aceste lucruri vor fi întotdeauna păcate, încălcări ale legii lui Dumnezeu. (…)”

Greutate0.008 kg
Dimensiuni13 × 8 cm
Alte detalii:

10 pagini

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Broșura – Avortul este ilegal!”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart