Broșură – Când lumea aceasta va arde

25.00 lei cu tva

Se vând în pachet de 50 de bucăți!

 

 

„Prietene, hai să recunoaștem! Această lume se îndreaptă spre o zi groaznică. Dumnezeu ne-a prevenit și ne-a oferit o cale de scăpare. Dacă facem greșeala de a nu ne pregăti, va fi vina noastră.
„Ziua Domnului însă va veni ca un hoț. În ziua aceea, cerurile vor trece cu trosnet, trupurile cerești se vor topi de mare căldură, și pământul, cu tot ce este pe el, va arde” (2 Petru 3:10).
O urgie cum nu s-a mai auzit, nici nu s-a mai povestit, se va revărsa din ceruri, încât oamenii vor striga la stânci și la munți să cadă peste ei ca să-i ascundă. Ioan descrie viziunea acelei zile așa cum i-a dat-o Dumnezeu: „m-am uitat și iată că s-a făcut un mare cutremur de pământ. Soarele s-a făcut negru […] luna s-a făcut toată ca sângele, și stelele au căzut din cer pe pământ […]. Și toți munții și toate ostroavele s-au mutat din locurile lor. Împărații pământului, domnitorii, căpitanii oștilor, cei bogați și cei puternici, toți robii și toți oamenii slobozi s-au ascuns în peșteri și în stâncile munților. Și ziceau munților și stâncilor: «Cădeți peste noi și ascundeți-ne de fața Celui ce șade pe scaunul de domnie și de mânia Mielului; căci a venit ziua cea mare a mâniei Lui, și cine poate sta în picioare?»” (Apocalipsa 6:12-17).
O, prietene, cine va putea sta în picioare? Nu se va mai găsi niciun loc de scăpare în acea zi groaznică și crâncenă în care păcatul va fi dat pe față. Există doar un singur loc de scăpare în acea zi: Isus Hristos. Există doar o singură cale de spălare a păcatelor: sângele; și există numai un singur sânge care poate spăla păcatele noastre: sângele lui Isus Hristos, Mielul lui Dumnezeu. (…)”

Greutate0.005 kg
Dimensiuni15.5 × 8.5 cm
Alte detalii:

6 pagini

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Broșură – Când lumea aceasta va arde”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart