Broșură – COSTUL URIAȘ al unei vieți păcătoase

25.00 lei cu tva

Se vând în pachet de 50 de bucăți!

 

Consecințele veșnice ale vieții păcătoase pot fi evitate. Calea prin care pot fi evitate este Domnul Isus Hristos.

 

Continuă cumpărăturile SKU: RO4022 Categorie: Etichetă:

Costul uriaș al unei vieți păcătoase trece chiar dincolo de această viață. Agonia suferinței fizice este minoră în comparație cu tragedia întunericului spiritual și a morții veșnice. „Dar, cât despre fricoși, necredincioși, scârboși, ucigași, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli și toți mincinoșii, partea lor este în iazul care arde cu foc și cu pucioasă, adică moartea a doua.” (Apocalipsa 21:8)

„Astăzi ne confruntăm cu boli venerice despre care nu s-a auzit sau care au fost întâlnite foarte rar în trecut. În ultimii ani bolile cu transmitere sexuală s-au răspândit cu repeziciune și au scăpat de sub control în multe țări. Remediile care au fost folosite pentru stoparea bolilor cu transmitere sexuală bine-cunoscute din trecut sunt ineficiente în tratarea acestor noi hibrizi. Experții din domeniul sănătății sunt nedumeriți, autoritățile guvernamentale sunt alarmate și populația în general este înfricoșată. Inevitabil, se ridică următoarea întrebare: „Ce se poate face?” Vor găsi cercetătorii și oamenii de știință un remediu care să stopeze aceste boli cumplite?
În vara anului 1981, câteva cazuri de SIDA (Sindromul Imunodeficienței Dobândite) au apărut printre bărbații homosexuali. În mai puțin de zece ani boala s-a răspândit devenind o epidemie mondială, făcând în jur de zece milioane de victime, dintre care mai mult de un milion numai în SUA. În luna noiembrie a anului 2000, treizeci și șase de milioane de oameni de pe întreg pământul erau infectați cu acest virus! Probabil că toate victimele acestui virus vor muri din cauza complicațiilor asociate acestei boli. Virusul HIV atacă sistemul imunitar al corpului, distrugând celulele de care corpul are nevoie pentru a lupta împotriva infecțiilor. Multele variații genetice ale acestui virus împiedică dezvoltarea unor vaccinuri eficiente.
Cauza acestei epidemii tragice este destul de evidentă. Autoritățile sunt de acord că oamenii contactează HIV în primul rând printr-un comportament sexual desfrânat și deviant. Mulți toxicomani care își injectează droguri în vene se infectează folosind ace contaminate. Probabil că cea mai mare tragedie este numărul crescând al oamenilor nevinovați, îndeosebi al copiilor, care s-au îmbolnăvit din cauza adulților. Pruncii, de exemplu, pot contacta boala înainte sau după naștere de la mamele lor infectate cu HIV. Protejarea acestor micuți nevinovați constituie o misiune grea pentru medicină. Din 1989 încoace, mai bine de 400.000 de oameni au murit de SIDA numai în SUA.
Într-adevăr, plăcerile păcatului sunt de scurtă durată! Dumnezeu a făcut trupul omenesc și l-a învățat pe om cum să-l folosească în mod corect. De asemenea, Dumnezeu a stabilit consecințele sfidării legilor divine cu privire la corpul omenesc. Perversiunea sexuală aduce cu sine boli venerice, trupuri mutilate, minți tulburate și decese premature. (…)”

 

Greutate0.004 kg
Dimensiuni15 × 8.3 cm
Alte detalii:

6 pagini

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Broșură – COSTUL URIAȘ al unei vieți păcătoase”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart