Broșură – Halloween-ul

25.00 lei cu tva

Broșura “Halloween-ul” spune ce ar trebui să știi despre această sărbătoare.

Se vând în pachet de 50 de bucăți!

 

Continuă cumpărăturile SKU: RO4014 Categorie: Etichetă:

„Halloween-ul este sărbătorit în multe țări apusene pe 31 octombrie. În ultimii ani această sărbătoare a câștigat popularitate în România prin mass-media, comerț și sistemul public de educație.
O mulţime de copii râzând colindă cartierul tău. Ei sunt costumați în vrăjitoare, în spiriduși, în schelete, în vampiri și în alte creaturi ale întunericului. Ei apar la ușa ta cântând: „Ne dați ceva, ori de nu, vă facem o farsă!” Acești copii au cu ei sacoșe pentru a colecta bomboane, gumă de mestecat, bani sau alte daruri pe care le vor primi. „Halloween-ul este pentru copii”, zic oamenii.
Adolescenții „decorează” cu hârtie igienică tufișurile din curțile vecinilor. Alții stropesc mașinile cu vopsea, dau foc la șuri sau fac alte farse distructive. „Halloween-ul este pentru a trăi clipe palpitante!” susțin ei.
Un grup de închinători ai lui Satana, îmbrăcați ciudat, care pretind că sunt druizi, se întâlnesc în parcul orașului ca să celebreze cea mai mare „sărbătoare” a lor: Halloween-ul. Un „sabat” al vrăjitoarelor (13 la număr) are loc într-un luminiș dintr-o pădure, nu departe de suburbii. Halloween-ul este cea mai importantă sărbătoare a lor, o noapte în care vor face vrăji și vor invoca forțele răului.
Acestea sunt doar câteva fațete ale Halloween-ului. Este Halloween-ul doar un amuzament inocent? Care este originea acestei sărbători? De ce o mai sărbătoresc oamenii și în zilele noastre? (…)”

Greutate0.006 kg
Dimensiuni15.5 × 8.5 cm
Alte detalii:

8 pagini

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Broșură – Halloween-ul”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart