Broșură – Nu contează…. Oare așa să fie?

25.00 lei cu tva

Se vând în pachet de 50 de bucăți!

 

 

Stoc epuizat

„NU CONTEAZĂ ce crezi, atâta vreme cât ești sincer”. Iată ce mi-a spus într-o zi un agent comercial; și mulți oameni spun astăzi același lucru, încât aproape a devenit un proverb.
Noi avem un respect deosebit pentru sinceritate, pentru că este atât de rară în această epocă a ipocriziei. Toți îl admirăm pe omul sincer și îl disprețuim pe cel fățarnic. Avem un mare respect față de omul care este atât de sincer în convingerile lui, încât este gata să moară pentru ele.
Dar este de ajuns sinceritatea?
Bill a crezut sincer că linia de cale ferată era liberă, dar a murit pe loc când trenul s-a izbit cu toată forța în autovehiculul său.
Doamna Jones a crezut sincer că ia un medicament din dulapul ei, dar otrava pe care a luat-o a ucis-o.
Joe Brady a crezut sincer că făcea un lucru bun scăpând comunitatea de omul pe care îl ura, dar tribunalul nu a fost de acord cu el și Joe Brady a murit pe scaunul electric.
Chiar așa, sinceritatea nu îți va salva sufletul dacă vei crede în ceva greșit. De fapt, este mult mai periculos să crezi în ceva greșit decât să bei otravă.
Afirmația „nu contează ce crezi” presupune că orice credință este bună și te va duce în ceruri dacă o urmezi sincer. A crede așa ceva este fatal! (…)

Greutate0.003 kg
Dimensiuni15.5 × 8.5 cm
Alte detalii:

4 pagini

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Broșură – Nu contează…. Oare așa să fie?”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart