Broșură – Pentru ce trăiești?

25.00 lei cu tva

Se vând în pachet de 50 de bucăți!

 

 

Continuă cumpărăturile SKU: RO4015 Categorie: Etichetă:

„John Andrews, acum un bărbat de vârstă mijlocie, s-a oprit deodată brusc la gândul: Să presupun că am tot ce mi-am dorit: o slujbă mai bună, o casă nouă și mai mult timp liber. Aș fi mulțumit? Răspunsul lui sincer a fost: Nu.
Pentru mulți oameni aflați la vârsta mijlocie, speranțele strălucite și visurile tinereții încep să își piardă din farmecul lor. Zidul de apărare și de pretenții începe să se năruie. Și nu rămâne decât sentimentul groaznic de singurătate și deșertăciune.
Viața și-a pierdut sensul și pentru mulți tineri. Suicidul printre adolescenți și studenți a ajuns mult prea obișnuit. Viața fără Dumnezeu nu are niciun sens. Cu ani în urmă, înțeleptul împărat Solomon a scris o carte. Scrierile lui prezintă durerea și deșertăciunea vieții în care Dumnezeu nu este prezent.
Solomon a umblat pe multe cărări. El a băut din plin din multe pahare și l-a etichetat pe fiecare. Solomon a avut tot ce și-a dorit, înțelepciune, bogăție și plăceri. Cartea lui este povestirea tragică a unui om dezamăgit, care stă în pragul morții și, privind înapoi, își dă seama că și-a irosit viața. (…)”

Greutate0.003 kg
Dimensiuni15.5 × 8.5 cm
Alte detalii:

4 pagini

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Broșură – Pentru ce trăiești?”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart