Broșura – Urmările beției

25.00 lei cu tva

Această broșură reprezintă mărturia unui om care a plătit preţul băuturii – soţia şi cei doi copii. Ajuns la capătul puterilor, el cere ajutorul lui Dumnezeu, iar Domnul Isus Hristos îl salvează din legăturile puternice ale diavolului.

Se vând în pachet de 50 de bucăți!

 

Continuă cumpărăturile SKU: RO4004 Categorie: Etichetă:

„Era într-un orăşel din provincie unde se vorbea despre păcatul beţiei. Vorbitorul îi ruga stăruitor pe ascultători să fugă de acest păcat îngrozitor, pentru că prin aceasta Satana îi robeşte pe oameni. Deodată un bătrân cărunt, cu faţa brăzdată de suferinţă şi ochii scăldaţi în lacrimi, se ridică şi ceru voie să spună şi el ceva. Apoi, cu o voce tremurândă, începu astfel:
— Dragi ascultători, aş dori să vă spun povestea vieţii mele! S-ar putea să vi se pară de necrezut ceea ce veţi auzi, dar şi acum durerea îmi sfâşie inima. Faţa mea nu a arătat dintotdeauna aşa de îmbătrânită şi cu zbârcituri cum o vedeţi astăzi. Am fost şi eu un tânăr plin de viaţă, sănătos şi cumpătat. Aveam un serviciu bun şi câştigam bine. După un timp, am cunoscut o fată foarte bună şi frumoasă şi m-am căsătorit cu ea. Pe soţie nu am lăsat-o la serviciu pentru că eu câştigam destul de mult pentru a duce o viaţă uşoară şi fericită. După un an ni s-a născut un băieţel, şi astfel bucuria noastră a fost şi mai mare. Abia aşteptam să termin lucrul şi să merg acasă, la draga mea soţie şi la scumpul meu copilaş. Băieţelul era foarte frumos şi creştea văzând cu ochii, iar noi eram fericiţi. Dar acea fericire nu a durat mult, pentru că vrăjmaşul hotărâse să o nimicească, iar eu nu vegheam.
Colegii mei de la locul de muncă erau beţivi şi prea puţin le păsa de căminul lor, tot greul căsniciei apăsând pe umerii soţiilor lor. Aceştia mă invidiau şi mă invitau în fiecare zi să beau cu ei un păhărel de ţuică, dar eu îi refuzam categoric. Însă vrăjmaşul care stă mereu la pândă a găsit prilejul. (…)”

 

Greutate0.011 kg
Dimensiuni15.8 × 8.5 cm
Alte detalii:

12 pagini

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Broșura – Urmările beției”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart