Dumnezeul nostru este minunat (grădiniță) – GHIDUL ÎNVĂȚĂTORULUI

50.00 lei cu tva

Dumnezeu poate face orice! El este cu adevărat minunat! Povestirile biblice vor sădi în mintea copiilor felul minunat și protector prin care Dumnezeu le va purta de grijă. Patru dintre cele zece lecții sunt din Vechiul Testament; restul lecțiilor sunt despre Domnul Isus. Copiii vor fi încântați de ilustrațiile, jocurile și exercițiile fiecărei lecții, concepute special pentru fiecare vârstă.

Ghidul învățătorului vine însoțit de

  • un set de 10 postere color, în format A4 și o fișă cu figurine ce trebuiesc decupate și înserate în posterul corespunzător;

GHIDUL ÎNVĂȚĂTORULUI – grădiniță

LECȚII:

1. Dumnezeu creează lumea cea mare
2. Dumnezeu păzește un bebeluș
3. Dumnezeu face un drum prin mare
4. Zidurile Ierihonului se prăbușesc
5. Nașterea Pruncului Isus
6. Isus potolește furtuna
7. Isus Își face timp pentru copii
8. Isus hrănește mulțimea înfometată
9. Isus dă vedere unui orb
10. Isus înviază o fetiță

Disponibil și CAIETUL ELEVULUI

Ne bucurăm că ai ales cursul biblic de vară pentru grădiniță, intitulat Dumnezeul nostru este minunat! Ne dorim ca, pe măsură ce li-L prezinți copiilor pe Dumnezeul nostru cel minunat și măreț, să simți prezența și îndrumarea Lui.
Poți adapta acest curs atât pentru cinci, cât și pentru zece zile.
Școală biblică de cinci zile. Cele zece lecții sunt aranjate în ordine cronologică, dar fiecare dintre ele poate fi predată independent de celelalte. Dacă școala biblică ține cinci zile și preferi să predai doar cinci lecții, poți alege oricare cinci dintre ele și să le predai în ordinea pe care o dorești.
Școală biblică de zece zile. Chiar dacă predai cursul în zece zile, probabil că tot nu vei avea suficient timp să pui în practică toate sugestiile oferite în acest ghid. Alege ceea ce se potrivește stilului tău de predare și grupului tău de copii. Nu te necăji dacă nu ai timp decât pentru câteva dintre activitățile sugerate! Dacă elevii tăi au înțeles bine câteva adevăruri despre Dumnezeul nostru minunat, astfel încât să aibă cu ce pleca acasă în fiecare zi, atunci ai reușit să îndeplinești scopul pentru care a fost întocmit acest curs.

Greutate0.414 kg
Dimensiuni29.7 × 21 cm
Alte detalii

Legare cu spiră continuă de plastic
Copertă flexibilă
100 pagini color
11 pagini A4, color – postere

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dumnezeul nostru este minunat (grădiniță) – GHIDUL ÎNVĂȚĂTORULUI”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart