Împărați și profeți (clasa a V-a) – GHIDUL ÎNVĂȚĂTORULUI

25.00 lei cu tva

Oare ce se întâmplă atunci când ne punem încrederea în Dumnezeu și ne supunem Lui? Dar ce se întâmplă când nu o facem? Copiii vor descoperi răspunsul la aceste întrebări, studiind despre viețile împăraților și profeților Vechiului Testament. Pe parcursul lecțiilor vor face cunoștință cu Ilie, Elisei, Iona, Ezechiel, Ieremia, Daniel și cei trei prieteni ai săi, Estera și Neemia.

GHIDUL ÎNVĂȚĂTORULUI – clasa a V-a

LECȚII:

1. Ilie demonstrează puterea lui Dumnezeu pe muntele Carmel
2. Ilie și Elisei lucrează pentru Dumnezeu
3. Elisei îl ajută pe un comandant de armată
4. Iona fuge de Dumnezeu
5. Împăratul Ezechia se încrede în Dumnezeu ca să obțină victoria
6. Ieremia avertizează pe poporul lui Iuda
7. Trei bărbați care nu au ars
8. Daniel face totul foarte bine
9. Împărăteasa Estera își salvează poporul
10. Neemia reclădește zidurile Ierusalimului

Disponibil și CAIETUL ELEVULUI

Ne bucurăm că ai ales cursul biblic de vară pentru clasa a V-a, intitulat Împăraţi şi profeţi. Acest curs este folositor mai multor categorii de copii. Fie că elevii tăi provin din mediul rural sau urban, fie că sunt familiarizați cu Biblia sau abia li se prezintă noţiunile introductive, aceste lecţii îi vor ajuta să cunoască istoria poporului lui Dumnezeu, Israel, din vremea prorocului Ilie până la captivitatea babiloniană. Acest curs prezintă câteva personaje biblice importante din această perioadă care L-au lăsat pe Dumnezeu să le folosească pentru ca El să-Și împlinească lucrarea.
Caietul elevului are zece lecţii biblice de bază, în ordine cronologică, de la 1 Împăraţi până la sfârşitul perioadei Vechiului Testament. Fiecare lecţie din caiet conţine suficiente exerciţii, întrebări pentru discuţii, activităţi, povestiri şi cântări pentru a completa ora de curs şi pentru a umple sufletele şi minţile copiilor cu adevărul Scripturii aplicat vârstei lor. Acest ghid al învăţătorului reproduce paginile din caietul elevului, oferind și răspunsurile corecte ale exerciţiilor.

Greutate0.342 kg
Dimensiuni29.7 × 21 cm
Alte detalii

Legare cu spiră continuă de plastic
Copertă flexibilă
140 pagini

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Împărați și profeți (clasa a V-a) – GHIDUL ÎNVĂȚĂTORULUI”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart