Povestiri din cărțile Iosua, Judecători și Împărați (clasa a 4-a) – GHIDUL ÎNVĂȚĂTORULUI

25.00 lei cu tva

De la Iosua la Rut și la Solomon, de la Acan la Samson și la Regele Saul, viețile oamenilor din Israel, reflectă exemplul, dar și avertizarea potrivită pentru copiii de astăzi. Copiii vor învăța că, în vremurile de atunci Dumnezeu îi întărea și îi ocrotea pe cei ce-L ascultau, dar îi pedepsea pe cei nelegiuiți. El face același lucru și în zilele noastre.

GHIDUL ÎNVĂȚĂTORULUI – clasa a IV-a

LECȚII:

  1. Zidurile Ierihonului se prăbuşesc
  2. Păcatul lui Acan este descoperit
  3. Ghedeon se luptă cu madianiţii
  4. Rut Îl alege pe adevăratul Dumnezeu
  5. Samson îi înfrânge pe filisteni
  6. Samuel aude vocea lui Dumnezeu
  7. Împăratul Saul pierde coroana
  8. David omoară un uriaş
  9. Împăratul David domneşte peste Israel
  10. Împăratul Solomon îşi foloseşte înţelepciunea

Disponibil și CAIETUL ELEVULUI

Ne bucurăm că ai ales cursul biblic de vară pentru clasa a IV-a intitulat Întâmplări din cărţile Iosua, Judecători şi Împăraţi. Acest set de lecții se adresează mai multor categorii de copii. Fie că elevii tăi provin din mediul rural sau urban, fie că sunt familiarizați cu Biblia sau abia li se prezintă noţiunile introductive, aceste lecţii îi vor ajuta să cunoască istoria poporului lui Dumnezeu, Israel, din momentul intrării în Ţara Promisă, până în vremea împăratului Solomon. Acest curs prezintă câteva personaje biblice importante din această perioadă, care L-au lăsat pe Dumnezeu să le folosească pentru ca El să-Şi împlinească lucrarea.
Caietul elevului are zece lecţii biblice de bază, în ordine cronologică, de la Iosua, până în vremea împăraţilor. Fiecare lecţie conţine suficiente exerciţii, întrebări pentru discuţii, jocuri, povestiri şi cântări pentru a oferi o imagine completă lecției şi pentru a umple sufletele şi minţile elevilor cu adevărul Scripturii, explicat pe înțelesul lor. Acest ghid al învăţătorului reproduce paginile din caietul elevului, oferind și răspunsurile corecte ale exerciţiilor.

Greutate0.350 kg
Dimensiuni29.7 × 21 cm
Alte detalii

Legare cu spiră
Copertă flexibilă
138 pagini

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Povestiri din cărțile Iosua, Judecători și Împărați (clasa a 4-a) – GHIDUL ÎNVĂȚĂTORULUI”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart