PACHET – Seria Lumină din Cuvânt

50.00 lei cu tva

Economisești: 9.00 lei (15.3%)

Înpărăția pașnică a lui Dumnezeu – Ce este Împărăția lui Dumnezeu (Biserica)? Ce nu este? Cum crește? Care este scopul și ținta ei finală? Această broșură răspunde la aceste întrebări și la multe altelele despre adevărata Biserică a lui Dumnezeu.

Creștinul și statul – Invățătura biblică referitoare la rolurile statului și bisericii.

Creștinul și autoritatea – Această broşură explică în ce mod ar trebui creştinii să-şi exercite autoritatea.

Întoarcere la Dumnezeu și în biserică – Un ghid practic pentru cei care doresc să se întoarcă la Dumnezeu, explicând în special cum poţi să recâştigi încrederea celor din jur şi să restabileşti relaţiile cu ei.

Siguranța mântuirii – Ce se înţelege prin „siguranţa mântuirii”? Unii învăţători creştini vorbesc împotriva ei, iar alţii o apără. În această broșură autorul supune „siguranța mântuirii” la testul Cuvântului lui Dumnezeu.

Semne și minuni – Broşura aceasta ne călăuzește către Scriptură pentru a înțelege care a fost învățătura și practica lui Hristos și a apostolilor în ceea ce privește semnele și minunile.

Împodobirea templului – În această broșură se vorbește despre înfățișarea exterioară a creștinului.

Căsătorie, divorț și recăsătorire – Într-o eră în care căsătoria tradițională este examinată critic, în care divorțul este la fel de obișnuit precum căsătoria, și în care recăsătorirea după divorț este admisă și considerată ca fiind acceptabilă, trebuie să știm ce spune Biblia.

Trăirea mai presus de poftă – Suntem într-un război cu prea multe victime. Ai nevoie de ajutor? Știi pe cineva drag care are nevoie de ajutor în acest război? Această carte poate fi foarte folositoare.

Semnificația ispășirii – Un răspuns biblic adresat celor mai des întâlnite erori legate de ispășire.

Rămâneți în mine – Într-un mod simplu și încurajator, această cărticică oferă instrucțiuni clare și practice tuturor celor care vor să aibă un timp de părtășie cu Dumnezeu.

 

Greutate0.465 kg
Dimensiuni17.6 × 12.6 × 3.5 cm
Alte detalii

Set de 11 cărți.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PACHET – Seria Lumină din Cuvânt”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart