Deschizătorul de drumuri

28.00 lei cu tva

Călătoria unui vizionar.

 

SKU: RO3074 Categorie: Etichetă:

Descriere

În timp ce hoinărea prin oraș pe calul său sprinten, tânărul rebel se bucura din plin de libertatea de a-și conduce singur viața. Putea să se distreze etalându-și iscusința cu care călărea. Putea să-și aleagă singur prietenii. Într-o bună zi, avea să plece încotro voia și să arate familiei și comunității de ce era el în stare.
Dar între timp a intervenit o schimbare, astfel că lui Sanford îi era din ce în ce mai greu să-și găsească împlinirea în preocupările lui egoiste. Când în cele din urmă se predă în brațul Domnului, realizează că adevăratele aventuri abia acum încep. Din acest moment, în loc să caute să-și facă un nume, dorește să aducă glorie Numelui lui Dumnezeu. Iar Dumnezeu este credincios și îi oferă lui Sanford multe oportunități de a face acest lucru.
Când un om căruia îi plac situațiile limită răspunde chemării lui Dumnezeu, orice se poate întâmpla. Dumnezeu l-a folosit pe Sanford pentru a-Și lărgi Împărăția prin metode noi și creative. Însă cu toate că deschizătorul de drumuri trecea prin multe situații limită, viața lui consta în primul și în primul rând din slujirea lui Dumnezeu de-a lungul zilelor obișnuite, pline până la refuz de muncă asiduă, întrebări grele și dificultăți în relațiile cu cei din jur.

 

Informații suplimentare

Greutate0.336 kg
Dimensiuni22 × 15 cm
Alte detalii

Copertă flexibilă
282 pagini

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Deschizătorul de drumuri”

Adresa ta de email nu va fi publicată.