Niv.2 Vol.6 – Domnul Isus în Evanghelia după Luca

8.00 lei cu tva

Planificat pentru lunile: decembrie, ianuarie și februarie

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 7-9 ani

Cuprins:

 1. Zaharia și Elisabeta
 2. Maria primește o veste minunată
 3. Pruncul Isus și păstorii
 4. Copilăria și botezul Domnului Isus
 5. Domnul Isus își începe lucrarea
 6. Domnul Isus și Iair
 7. Domnul Isus ne învață bunătatea
 8. Fiul risipitor
 9. Samariteanul și vameșul
 10. Domnul Isus și Zacheu
 11. Domnul Isus, Petru și Iuda
 12. Domnul Isus este Mântuitorul
 13. În drum spre Emaus

Descriere

Această serie nouă de materiale pentru studiul biblic îi va ajuta pe copii în studiul sistematic al Scripturii. Materialele sunt concepute în mod deosebit pentru a fi folosite în cadrul școlilor duminicale. Ele preiau povestiri din Vechiul și din Noul Testament și le folosesc în lecții condensate, pe placul oricărui copil nerăbdător să studieze Biblia.
Materialele sunt împărțite în trei serii (nivele), pe trei categorii de vârstă: (1) preșcolari, (2) școala primară și (3) școala gimnazială. Fiecare serie conține câte douăsprezece volume a câte treisprezece lecții fiecare, ce pot fi parcurse într-o perioadă de trei ani. Lecțiile sunt inspirate din pasaje biblice relevante pentru copiii de diferite vârste. Fiecare serie în parte tratează aceste pasaje biblice în mod diferit, în funcție de vârsta copiilor.
Fiecare manual acoperă o perioadă de aproximativ trei luni. Volumele sunt concepute în așa fel, încât să acopere evenimente importante din Biblie precum nașterea lui Hristos și învierea Lui, chiar în perioada când se sărbătoresc aceste evenimente. Se recomandă folosirea acestei programe, dar ea nu este obligatorie.
Fiecare volum dispune de un Ghid al învățătorului bine elaborat. Ghidul învățătorului are ca scop să încurajeze studierea Bibliei, nu doar să fie un instrument final, ce poate fi folosit cu un minimum de pregătire. Acest ghid prezintă planul lecțiilor și oferă învățătorului instrucțiunile necesare pentru a accentua adevărurile biblice predate în lecție. De asemenea, îi oferă povestiri și activități suplimentare ce pot fi folosite în timpul lecției.
Manualele sunt disponibile prin bunăvoința și binecuvântarea Domnului și în urma multor ore de muncă asiduă din partea unor oameni dedicați. Vă rugăm să nu multiplicați aceste materiale fără a avea în prealabil acordul scris din partea editurii. Manualele sunt vândute la cel mai mic preț posibil pentru a vi le face cât mai accesibile.

Informații suplimentare

Greutate 0.103 kg
Dimensiuni 22.5 × 16 cm
Alte detalii

Copertă moale
68 pagini

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Niv.2 Vol.6 – Domnul Isus în Evanghelia după Luca”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *