Zürich în flăcări

(O recenzie client)

27.00 lei cu tva

Însoțește-l pe Marx, un tânăr elvețian care este prins în vâltoarea Reformei din secolul al XVI-lea, într-o aventură palpitantă cu oameni care doresc să-L slujească pe Dumnezeu și să facă parte dintr-o biserică după voia Lui, conducători religioși care sunt gata să persecute pe oricine le stă în cale și credincioși gata să-și dea viața pentru adevăr. Această carte te va pune față în față cu o întrebare: tu ce preț ești gata să plătești pentru a asculta de Dumnezeu?

Descriere

Marx păși mai departe, iar mintea îi zbură înapoi la discuția din acea seară. În lume sunt multe lucruri neînțelese, dar el nu avea de gând să-și bată capul cu ele. Era doar un țăran; un țăran care își cultiva pământul cu viță-de-vie. Se căsătorise doar cu trei luni în urmă și trebuia să-i poarte de grijă celei care îi era soție. Avea deja destule griji. Mai întoarse o dată capul să privească la norul acela întunecat de deasupra orașului Zürich. Potrivit vorbelor lui Johann, asupra orașului plutea un nor și mai negru. Ce va fi dacă se va dezlănțui o furtună religioasă în Zürich? N-are decât, se gândi Marx Boshart. Oricum nu mă privește. Eu nu sunt un om religios.” Însă pe măsură ce Dumnezeu lucrează printre oamenii din Zürich, Marx nu mai este atât de sigur că poate rămâne nepăsător. Dar prețul plătit pentru a-L asculta pe Dumnezeu și pentru a zidi o biserică curată este mare.

Informații suplimentare

Greutate 0.375 kg
Dimensiuni 20.2 × 14 cm
Alte detalii

Copertă necartonată
448 pagini

1 recenzie pentru Zürich în flăcări

  1. Debora

    E o carte foarte interesanta despre inceputurile anabaptismului. In acelasi timp e trista. Ne arata ca nu e indeajuns sa crezi si sa pornesti pe calea Domnului.Trebui sa ramai pe ea pana la final. Altfel…e degeaba.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *