Reducere!

Școlarizarea la domiciliu

21.00 lei 15.00 lei cu tva

Această carte ne oferă soluții practice la dificultățile școlarizării la domiciliu, astfel încât să putem face orice sacrificiu necesar cu bucurie!

SKU: RO2051 Categorii: , , Etichetă:

Descriere

Părinții care au pe inimă școlarizarea copiilor la domiciliu investesc mult timp pentru a obține rezultatele dorite. Ei fac școlarizare la domiciliu de dragul copiilor și pentru slava lui Dumnezeu. Planifică, se pregătesc, predau și instruiesc, se roagă, își dau toate silințele… Pe lângă toate acestea, ei trebuie să câștige traiului familiei, să îngrijească de gospodărie, să-și îndeplinească responsabilitatea de soț sau de soție și câte altele…
Nu-i de mirare că școlarizarea copiilor la domiciliu ajunge să ne copleșească. Obiectivele înalte pe care ni le-am stabilit pălesc și ajungem doar să ne târâm de pe o zi pe alta. Dacă te afli și tu în această situație, sau vrei să o eviți, vei găsi în cartea de față încurajare și sfaturi practice.
Cartea Școlarizarea la domiciliu este o colecție de articole care cuprind lecțiile valoroase învățate de diferiți părinți de-a lungul timpului și care îți pot fi de folos în școlarizarea la domiciliu și chiar și în viață. Da, tata poate fi mai mult decât a cincea roată la căruță în școlarizarea copiilor acasă. El poate fi un lider plin de grijă, poate ușura povara de pe umerii soției sale și poate veghea la împlinirea Marii Trimiteri în cadrul școlii de acasă. Nu, mama nu trebuie să fie un „martir” secătuit de vlagă. Ea poate să îngrijească de casă, să asigure hrana și îmbrăcămintea familiei, să se ocupe de cei mici și de școlarizarea elevilor, toate acestea chiar fără să-și neglijeze căsnicia.

Informații suplimentare

Greutate 0.258 kg
Dimensiuni 20.5 × 13.5 cm
Alte detalii

Copertă flexibilă
235 pagini

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Școlarizarea la domiciliu”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *