Reducere!

Fiicele Evei – fiicele lui Dumnezeu

22.00 lei 17.60 lei cu tva

Tatăl iubitor, care înțelege slăbiciunile și luptele inerente ale femeilor, le adresează tuturor invitația regală de a deveni propriile Sale fiice.

Descriere

Fiicele Evei cunosc descurajarea insuccesului, înfrângerii și sterpiciunii. Drumurile lor au fost presărate cu lacrimi de frustrare și de neputință. Înălțimile li se par adesea îndepărtate și de neatins. Există vreo speranță?
Da! Un Tată iubitor, care înțelege slăbiciunile și luptele inerente ale femeilor, le adresează tuturor o invitație regală de a deveni propriile Sale fiice. Cele care acceptă sunt ridicate, hrănite spiritual și purtate de harul și de marea Sa dragoste, indiferent de circumstanțe.

Fiicele Evei, fiicele lui Dumnezeu poartă însemnul regal al experienței. Cu ochii unui copil de cinci ani, autoarea a privit destrămarea propriei familii. Cu inima frântă, nu-și putea imagina că năzuințele îi vor fi vreodată împlinite. Ani mai târziu, a putut arunca o privire retrospectivă ca să vadă lucrarea răscumpărătoare și plină de putere a lui Dumnezeu. Mărturia sa despre harul remarcabil al lui Dumnezeu se întrețese în rândurile cărții de față.
Aceste pagini de inspirată călăuzire caldă, personală și practică vor ajuta la transformarea fiicelor pământești ale Evei în virtuoase fiice ale lui Dumnezeu, pline de fiorul bucuriei biruinței.

Informații suplimentare

Greutate 0.323 kg
Dimensiuni 21 × 13.5 cm
Alte detalii

Copertă flexibilă
322 pagini

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fiicele Evei – fiicele lui Dumnezeu”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *