Reducere!

O viață curată și binecuvântată – PACHET PROMOȚIONAL

56.00 lei 39.00 lei cu tva

Descriere

Privind la mine însumi înainte de a iubi pe altcineva – Această carte a fost scrisă pentru a-i pregăti pe tineri pentru perioada curtării. Ea îi ajută să-și sorteze sentimentele puternice, uneori confuze, față de sexul opus și îi îndeamnă săși dezvolte un caracter evlavios înainte de a căuta un tovarăș de viață.

Înainte de a-ți rosti promisiunile pentru căsătorie – Un ghid de consiliere premaritală care poate fi folosit atât de tinerii care urmează să se căsătorească, cât și de cei care îi consiliază înainte de a-și rosti promisiunile pentru căsătorie.

Celibatul – Această carte practică, bazată pe Scriptură, se adresează nu numai celibatarilor, ci și familiilor și bisericilor în care se găsesc celibatari.

Trăirea unei vieți curate – Este mai mult decât un manual de eliberare, este o chemare clară la puritate morală, în mijlocul luptelor şi ispitelor din vremurile în care trăim.

Viața creștină biruitoare – Pașii spre biruință nu sunt întotdeauna ușori, însă merită tot efortul, deoarece ne conduc spre Cer.

Informații suplimentare

Greutate 0.592 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „O viață curată și binecuvântată – PACHET PROMOȚIONAL”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *