Politica de confidenţialitate

INFO

Asociația International Christian Aid Ministries

Cod de identifcare fiscală: 15339650
Localitate: com. Pătrăuți, Nr. 13
Jud. Suceava

Telefon fix: +40230-533-032

www.icam.ro

Asociația Internațional Christian Aid Ministries își rezervă dreptul de a stoca pe termen nedefinit datele clienților: nume, adresă, e-mail, telefon, comenzile etc.

Asociația Internațional Christian Aid Ministries garantează confidențialitatea datelor, nu vom divulga informațiile despre clienți altor terți, cu excepția terților parteneri care prestează serviciile poștale sau de curierat. Clientul poate solicita ștergerea contului din baza de date a site-ului. De asemenea se poate dezabona de la abonamentele disponibile pe site.

Asociația Internațional Christian Aid Ministries poate notifica clienții prin e-mail cu privire existența unor promoții periodice derulate pe site sau altor informații pe care le consideră utile beneficiarilor, dar promovează SPAM-ul.

În cazuri excepționale, la cererea autorităților în drept, datele vor putea fi transmise pentru verificarea unor tranzacții comerciale, cu condiția ca autoritățile în drept să dovedească legitimitatea solicitării lor.

Nu este permis clienților să completeze informații false, date inexistente sau să folosească identitatea altor persoane.