Termeni și condiții

1. Informații despre site

Site-ul web icam.ro este administrat de Asociației International Christian Aid Ministries cu sediul social în com. Pătrăuți, Nr.13, jud. Suceava.
Cod înregistrare fiscală 15339650

2. Acceptarea condițiilor

Utilizarea site-ului icam.ro, autentificarea și accesarea informaților reprezintă acceptarea ta a termenilor și condițiilor detailați mai jos.
Administratorul icam.ro își rezervă dreptul de a edita/actualiza termenii și condițiile.

3. Drepturile de autor

Informațiile publicate pe icam.ro aparțin Asociației International Christian Aid Ministries, prin urmare, aceste informații nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fără acordul scris acordat în prealabil al reprezentantului legal al Asociației International Christian Aid Ministries care administrează site-ul. Nerespectarea acestor condiții se pedepsește conform legii în vigoare. Orice încălcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de e-mail: office@icam.ro

4. Încheierea contractului

Prin finalizarea unei comenzi pe site-ul icam.ro, clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de Asociația International Christian Aid Ministries, respectiv prin telefon sau e-mail.
Încheierea contractului are loc în momentul emiterii facturii fiscale, nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmării automate de primire a comenzii. Emiterea automată a confirmării de primire a comenzii NU echivalează cu încheierea contractului intre furnizor şi client.
Vânzătorul își rezervă dreptul de a anula comanda pentru motive justificate, fără o notificare prealabila, iar acesta va primi înapoi banii încasați de societatea Asociaţia International Christian Aid Ministries, în termen de 7 zile. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, în funcție de disponibilitatea acestora în stoc.
Livrarea produselor se poate face într-un interval de minim de 2 ore si maxim 30 de zile, din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de plată). Toate informațiile/modalitățile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, prețuri.
Produsele sunt disponibile în limita stocului.

5. Limitare răspundere icam.ro

Site-ul icam.ro nu oferă clientului nici un fel de garanții, exprese sau implicite, informațiile prezentate

6. Anulare comanda

icam.ro (administrat de Asociației International Christian Aid Ministries) nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare referitor la prețurile, caracteristicile sau imaginile produselor. Dacă o comanda nu poate fi onorată din cauza unor astfel de erori, icam.ro își rezervă dreptul de a anula comanda respectiva fără o notificare prealabilă.
Asociația International Christian Aid Ministries face toate eforturile în a furniza informații corecte despre prețul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele prețuri să fie eronate. În cazul înregistrării unei comenzi cu un preț derizoriu, Asociația International Christian Aid Ministries are dreptul sa anuleze comanda Clientului.
Furnizorul își rezerva dreptul de a anula comanda, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți una față de cealaltă sau fără ca vreo parte să pretindă celeilalte daune-interese, în următoarele situații, şi nu numai:

 • prețurile afișate pe site-ul icam.ro sunt rezultatul unei erori materiale;
 • produsul/produsele comandate nu se mai există pe stoc;
 • tranzacția nu a fost acceptată de către banca emitenta a cardului Clientului;
 • datele furnizate de către Client, pe site sunt incomplete şi/sau incorecte;
7. Litigii

Eventualele litigii in legătură cu executarea contractului vor fi rezolvate între vânzător și consumator/client pe cale amiabilă.

8. Protecția datelor

Dacă completezi o comanda, esti de de acord să fii înregistrat în baza de date a icam.ro. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator în scopul livrării produselor şi sunt comunicate numai de către tine. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justiției. Totodată, ai dreptul sa te opui prelucrării datelor personale care te privesc şi să soliciți ștergerea datelor. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poți adresa cu o cerere scrisă, datată si semnata la sediul nostru sau la adresa de e-mail office@icam.ro.

9. Modalități de plată:
 • numerar – la sediul nostru;
 • ramburs – la curier sau poștă;
 • cu cardul online – tranzacția va apărea pe extrasul tău de cont plătitor „icam”;
 • transfer bancar – Banca Transilvania Suceava, Cont IBAN RON: RO04BTRL03401205I4201301

Pentru finalizarea tranzacției va trebui să furnizezi:

 • Numele posesorului de card
 • Codul cardului (cele 4 grupe de cifre menționate pe fața cardului, fără spatii)
 • Data expirării cardului
 • Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura)

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Pentru efectuarea tranzacției pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.eu Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Site-ul nostru nu solicita şi nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul tău.

10. Modalități de livrare:

Prin curier – Fan Courier (1-3 zile)
Ridicarea de la sediu
Prin poșta română (3-7 zile în țară, 7-21 zile în străinătate) icam.ro vinde în străinătate în următoarele țări: Austria, Belgia, Danemarca, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Moldova, Regatul Unit(UK), România, Spania, Statele Unite Ale Americii, Ucraina. Detalii suplimentare aici.

11. Costuri de livrare:

Asociația Internațional Christian Aid Ministries colectează costurile de livrare. După plasarea comenzii și introducerea adresei de livrare aveți posibilitatea de a alege și opțiunile de livrare, în funcție de aceste date vi se va calcula prețul transportului până la destinație.

12. Politica de retur:

Orice produs comandat de pe site poate returnat dacă clientul a primit un produs pe care nu l-a comandat sau defect. În acest caz vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail comanda@icam.ro sau telefonic 0230 533 032 pentru a solicita returnarea sa în cel mult 48 de ore de la intrarea în posesia produsului. Returul banilor aferenți produsului se efectuează în cont bancar în maxim 30 zile. Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Shopping Cart