Regina

31.00 lei cu tva

În acea seară, Regina nu cânta … Nu vedea dealurile ondulate dinspre nord, vopsite în culorile bogate ale toamnei – roșu, auriu, ruginiu, albastru – și nici pinii și cedrii maiestuoși și negri care formau un orizont neregulat pe cerul albastru …

Disponibilă și în limba engleză.

 

SKU: RO3071 Categorie: Etichetă:

Descriere

… Când ajunse la podul de lemn, se opri și se uită la apa învolburată ce se lovea de pietrele albe și forma mici vârtejuri.
De ce fac ei aceste lucruri? Cine are dreptate? Aceste întrebări îi reveneau mereu în minte. De când se știa, era membră a Bisericii Reformate din Weisslingen. Era biserica lui Ulrich Zwingli, care locuia în Zurich, la șaisprezece kilometri nord-vest de ei. Guvernul impusese ca toți locuitorii să fie membri ai Bisericii Reformate. De ce nu ascultau unii de biserică și de guvern? De ce erau botezați din nou unii oameni? De ce se făcea atâta zarvă cu privire la credință? De ce erau neînțelegeri atât de mari, din moment ce oamenii începuseră să citească Biblia? Cine avea cu adevărat dreptate? De ce era atât de periculos până și să vorbești despre eretici și credința lor?

 

Informații suplimentare

Greutate0.344 kg
Dimensiuni20.5 × 13.5 cm
Alte detalii

Copertă flexibilă
362 pagini

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Regina”

Adresa ta de email nu va fi publicată.