Reducere!

Seria Lumină din Cuvânt – PACHET PROMOȚIONAL

44,50 lei 35,00 lei cu tva

Descriere

Înpărăția pașnică a lui Dumnezeu – Ce este Împărăția lui Dumnezeu (Biserica)? Ce nu este? Cum crește? Care este scopul și ținta ei finală? Această broșură răspunde la aceste întrebări și la multe altelele despre adevărata Biserică a lui Dumnezeu.

Creștinul și statul – Invățătura biblică referitoare la rolurile statului și bisericii.

Creștinul și autoritatea – Această broşură explică în ce mod ar trebui creştinii să-şi exercite autoritatea.

Întoarcerea la Dumnezeu și în biserică – Un ghid practic pentru cei care doresc să se întoarcă la Dumnezeu, explicând în special cum poţi să recâştigi încrederea celor din jur şi să restabileşti relaţiile cu ei.

Siguranța mântuirii – Ce se înţelege prin „siguranţa mântuirii”? Unii învăţători creştini vorbesc împotriva ei, iar alţii o apără. În această broșură autorul supune „siguranța mântuirii” la testul Cuvântului lui Dumnezeu.

Semne și minuni – Broşura aceasta ne călăuzește către Scriptură pentru a înțelege care a fost învățătura și practica lui Hristos și a apostolilor în ceea ce privește semnele și minunile.

Împodobirea templului – În această broșură se vorbește despre înfățișarea exterioară a creștinului.

Căsătorie, divorț și recăsătorire – Într-o eră în care căsătoria tradițională este examinată critic, în care divorțul este la fel de obișnuit precum căsătoria, și în care recăsătorirea după divorț este admisă și considerată ca fiind acceptabilă, trebuie să știm ce spune Biblia.

Trăirea mai presus de poftă – Suntem într-un război cu prea multe victime. Ai nevoie de ajutor? Știi pe cineva drag care are nevoie de ajutor în acest război? Această carte poate fi foarte folositoare.

Semnificația ispășirii – Un răspuns biblic adresat celor mai des întâlnite erori legate de ispășire.

Informații suplimentare

Greutate 0.369 kg

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Seria Lumină din Cuvânt – PACHET PROMOȚIONAL”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *